Optimaal resultaat met Facebook-ads

Hoe zet je Facebook Advertising het beste in voor jouw organisatie?
Trainer Peter Minkjan
€ 95,-(excl. BTW)

Facebook is in Nederland met bijna 9 miljoen gebruikers verreweg het populairste sociale netwerk en het meest gebruikte platform in socialmediamarketing. Tegelijkertijd is het een van de meest complexe platforms en worstelen veel organisaties met de vraag: hoe halen we echt zakelijk resultaat uit Facebook?

Facebook advertising speelt daarbij een cruciale rol. Veel (potentiële) adverteerders raken overweldigd door de steeds veranderende mogelijkheden en functionaliteiten en halen daardoor niet het optimale resultaat uit hun campagnes. Daar brengt dit webinar verandering in.

In 1,5 uur leer je alles over adverteren op Facebook waaronder:

  • Hoe je het beste leads, sales en conversies kunt genereren
  • Hoe je voor elk doel de juiste advertentievorm kiest
  • Hoe je jouw doelgroep kan lasertargeten
  • Tips en trucs die topadverteerders gebruiken en vrijwel niet bekend zijn bij het grote publiek
  • Hoe je met een klein budget enorme resultaten kunt boeken (betaal minder dan je concurrenten)
  • Wat de beste tools zijn die je helpen om meer resultaat te behalen en flink wat tijd te besparen

Bonus: Je kennis altijd up to date!
Bij deelname aan dit trainings webinar ontvangt ook gratis het e-book ‘Adverteren op Facebook: een compleet overzicht’ t.w.v. € 49,95 . De veranderingen op Facebook volgen elkaar razendsnel op. Daarom wordt deze complete gids regelmatig geüpdatet. Binnenkort verschijnt weer een grote update van het e-book en iedere deelnemer ontvangt alle toekomstige updates gratis! Zo blijft je kennis dus altijd up-to-date.

Testimonials

Veel handige tips en praktijkvoorbeelden wat wel en niet te doen.Jodie Staphorst
Sr. Marketing-en Communicatieadviseur HAN
Bedankt voor alle leerzame Facebook tips! We zijn een dag na de training meteen goed begonnen en ik ben inmiddels een statistiekenfreak geworden. Het bereik van berichten is na enkele dagen verdubbeld en bij video’s is het bereik zelfs drie keer hoger! Ook fans nemen flink toe: in twee weken al 15% meer fans dan voor de cursus!
Rob Meeuwessen
Specialized Concept Store Rings Goirle

Andere webinars

On demand
90 minuten

Trainer

Trainer Peter Minkjan

Peter Minkjan

Peter Minkjan is oprichter van het Facebook-marketingplatform Likeconomics en daarnaast spreker, trainer en adviseur op het gebied van Facebook marketing. Al sinds de zomer van 2010 en als één van de eersten in Nederland is hij bezig met het ontdekken en benutten van de zakelijke mogelijkheden die dit platform biedt en weet hij alles over adverteren op Facebook.

Tegenwoordig helpt Peter als zelfstandig online strateeg meerdere grotere merken en bureaus om Facebook en andere social media succesvol zakelijk in te zetten. Tevens is hij een fervent blogger , auteur van het boek ‘Scoren met Facebook Marketing’ en diverse e-books over Facebook marketing en advertising en organiseert hij het Congres Facebook Marketing.

lees meer

Deel dit webinar

Heb je vragen?

Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over dit webinar? Neem dan contact op met:

Olaf Lawerman olaf.lawerman@webinar.nl
Marjolein Voskamp marjolein.voskamp@webinar.nl
010 282 9500
Optimaal resultaat met Facebook-ads Hoe zet je Facebook Advertising het beste in voor jouw organisatie?