De optimale Facebook contentstrategie

Zet Facebook in als volwaardig marketinginstrument en bereik je doelgroep écht
Trainer Aljo Hartgers
€ 95,-(excl. BTW)

Hoe zet je Facebook zó in, dat het bijdraagt aan je marketingdoelstellingen? En welke content zet je daarbij in? Moet die content vooral ‘leuk’ zijn of informatief?

In dit trainingswebinar vertelt Facebook-expert Aljo Hartgers op welke manier je Facebook optimaal in kunt zetten. Of het nou gaat om omzetverhoging, het verkrijgen van meer en betrokken klanten of het vergroten van je zichtbaarheid. 

Op basis van de 5 i’s (Informeren, Inspireren, Interesseren, Interacteren en Intrigeren) neemt Aljo je mee langs de beste voorbeelden en praktische tips om optimale content te maken die volledig is afgestemd op je doelgroep. Het is soms lastig om te bepalen wat je je doelgroep wilt vertellen. Aan de hand van deze voorwaarden kun je een gedegen keuze maken en een mooie mix aan aantrekkelijk content plaatsen. Daarnaast krijg je tips over het gebruik van beeldmateriaal en het plaatsen van andere soorten content, zoals links naar je website.

De onderwerpen die tijdens deze training aan bod zullen komen zijn:

  • Tips & trucs om een gedegen strategie te ontwikkelen en te analyseren
  • Handvatten om je doelgroep optimaal te bereiken én resultaat te behalen uit je updates
  • De beste voorbeelden die te vinden zijn van top-content
  • Hoe je op basis van KPI’s en statistieken een rapportage kunt opstellen
  • Welke betaalde tools je kunt gebruiken om je resultaten te rapporteren

Na dit webinar boordevol belangrijke informatie kun je direct aan de slag. Mocht je achteraf nog vragen hebben, dan kun je voor (gratis) advies terecht in een speciale (besloten) Facebook-groep.

Testimonials

Bedankt voor alle leerzame Facebook tips! We zijn een dag na de training meteen goed begonnen en ik ben inmiddels een statistiekenfreak geworden. Het bereik van berichten is na enkele dagen verdubbeld en bij video’s is het bereik zelfs drie keer hoger! Ook fans nemen flink toe: in twee weken al 15% meer fans dan voor de training!
Rob Meeuwessen
Specialized Concept Store Rings Goirle
Veel handige tips en praktijkvoorbeelden wat wel en niet te doen.
Jodie Staphorst
Sr. Marketing-en Communicatieadviseur HAN

Andere webinars

On demand
60 minuten

Trainer

Trainer Aljo Hartgers

Aljo Hartgers

Aljo Hartgers is online ondernemer en richt zich met zijn bedrijf The Social op effectief inzetten van online communicatie en social media voor bedrijven, retail en culturele organisaties. Daarnaast is Aljo als docent Online Communicatie verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Aljo Hartgers is dé expert in Facebook contentmarketing en kent alle ins- en outs al het gaat om het ontwikkelen van de juiste strategie voor het bereiken van doelgroepen op Facebook. Al jaren werkt Aljo voor grote merken, zoals VTech. Het is de eerste Nederlandse case die op de businesspagina van Facebook is te vinden (http://facebook.com/business/success/vtech). Voor elke doelstelling weet Aljo Facebook optimaal in te zetten en wordt content ontwikkeld die zowel organisch als betaald scoort.

lees meer

Deel dit webinar

Heb je vragen?

Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over dit webinar? Neem dan contact op met:

Olaf Lawerman olaf.lawerman@webinar.nl
Marjolein Voskamp marjolein.voskamp@webinar.nl
010 282 9500
De optimale Facebook contentstrategie Zet Facebook in als volwaardig marketinginstrument en bereik je doelgroep écht